AANBOD OP MAAT

De kunstschool combineert kunst met zorg. Om elke deelnemer precies het goede aanbod te kunnen bieden, hebben we drie trajecten om uit te kiezen. 

Voortraject

Je kan direct instromen, rustig wennen en kijken of de kunstschool past bij wat je nodig hebt. Je kan meedoen met lessen of vrij werken. Onze kunstdocenten helpen je op weg. In overleg bepalen we het aantal dagdelen. Als je graag wilt starten met de kunstscholing, is dit traject prima om de start van een nieuwe groep af te wachten.

Kunstscholing

 

Je krijgt vier jaar lang les in alle beeldende technieken, kunstgeschiedenis, kunstbeschouwing en presentatietechnieken. Dinsdag en donderdag krijgt je les in een vaste groep. Je ontdekt wat je talenten zijn en ontwikkelt je eigen stijl en visie. Na afronding (met een certificaat) ben je in staat om zelfstandig te werken in het werkatelier. We denken graag mee over vervolgstappen.

 

Waar gaat jouw kunst over? 

Werkatelier

Je hebt de kunstscholing afgerond of al veel ervaring in de kunst. Dan kan je zelfstandig in ons atelier werken. Je kan vrijwillig lessen volgen, meedoen aan kunstprojecten en exposities. Onze kunstdocenten ondersteunen jouw creatieve voortgang in de kunst. In overleg bepalen we het aantal dagen aanwezigheid.